Još jednoj Požarevljanki treba pomoć u borbi sa rakom

Još jednoj Požarevljanki treba pomoć u borbi sa rakom

Akcija za pomoć Nataši Savić za lečenje u Istanbulu privodi se kraju, ali sada je pomoć, takođe za lečenje od raka, potrebna i Jeleni Pavlović.

Akcija za Natašu Savić, kojoj je neophodno 15.000 evra za lečenje od raka u Turskoj, samo posle nekoliko dana privodi se kraju, zahvaljujući humanim građanima. Za nju je prikupljeno preko 11.000 evra, kako bi mogla da se leči u Istanbulu, u bolnici „Sante plus“, jer, nakon lečenja u Beogradu, naši lekari više ne mogu da joj pomognu.

Predračun bolnice iz Istanbula

Dok se ova akcija privodi kraju, već kreće nova, jer je i Jeleni Pavlović iz Požarevca neophodno 15.000 evra, takođe za lečenje od raka, takođe u bolnici „Sante plus“ u Istanbulu. Ova bolnica poslala je predračun nakon što je procenila, na osnovu dostavljene medicinske dokumentacije, da bi mogla da pomogne Jeleni. Ona ima metastaze na kostima i jetri i svaki dan je dragocen za otpočinjanje njenog lečenja.

Među prvima je u pomoć pritekla firma „Minel Enim“, koja je uplatila 50.000 dinara. Javljaju se i privatnici koji nude svoje usluge za koje će uplate proslediti za Jelenino lečenje. Svi koji žele da se pridruže ovoj akciji, koju medijski podržava i Fond humanosti Kompanije „Novosti“, novac mogu da uplate na tekući račun Jelene Pavlović, broj 205-9011007954993-69. Za uplate iz inostranstva – IBAN RS 35105052054129668394.

KOMENTARIŠI