Jutro sunčano uz slab mraz, danas do 5 stepeni u Požarevcu

Jutro sunčano uz slab mraz, danas do 5 stepeni u Požarevcu

Foto: Urban City / B.P.

Pretežno vedro, a popodne novo naoblačenje, koje će uveče južnije od Save i Dunava doneti i kišu i sneg. Hladan vazduh sa istoka Evrope spustiće jutarnju temperaturu do -9 stepeni, a najviša dnevna biće od 4 do 9.

Prvog dana radne nedelje ujutro slab i umeren mraz, na jugu Srbije ponegde magla. Pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima uz slab do umeren, a na istoku Srbije i jak zapadni vetar

Zatim jače prolazno naoblačenje, koje će posle podne u planinskim predelima istočne Srbije usloviti slab sneg, a uveče i u toku noći prolazne padavine (kiša i sneg) se očekuju i u ostalim krajevima. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar. Najniža temperatura od -9 do -2 , a najviša od 4 do 9 stepeni.

U Požarevcu u rubnim delovima grada ujutru i do -5 stepeni. Pre podne sunčano, popodne naoblačenje. Temperatura do 5 stepeni.

U utorak na severozapadu Srbije pretežno sunčano. U ostalim krajevima u prvom delu dana umereno do potpuno oblačno, još ujutro u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, a posle podne se očekuje razvedravanje. Vetar umeren i jak, severozapadni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od -2 do 3 , a najviša od 2 do 7 stepeni.

Sredinom nedelje ujutro mraz i ponegde magla. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od -7 do -2 , a najviša od 2 do 7 stepeni.

KOMENTARIŠI