Foto: Urban City

U toku ove sedmice promenlјivo i nestabilno sa lokalnom pojavom intenzivnih plјuskova sa grmlјavinom (više od 20 mm za kratko vreme) uz pojavu sugradice i grada.

Danas promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom delu dana. Ponegde su moguće i nepogode s gradom i olujnim vetrom.

Danas će duvati košava. Najviša dnevna temperatura od 23 do 27 stepeni.

Požarevcu i sunce i oblaci, uveče moguć pljusak. Temperatura do 25 stepeni.

U utorak promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno se očekuju obilniji pljuskovi, ponegde uz pojavu sugradice i grada. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak. Najniža temperatura od 12 do 17 stepeni, najviša od 23 do 27 stepeni.

I u sredu promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji u zapadnom delu zemlje. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak. Najniža temperatura od 12 do 17 stepeni, najviša od 23 do 26 stepena.

Slično vreme i u četvrtak, promenljivo i nestabilno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji na zapadu i jugozapadu, dok će u većem delu istočne Srbije biti suvo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša od 24 do 26 stepeni.

KOMENTARIŠI