Kakvo nas vreme očekuje u narednih desetak dana

Kakvo nas vreme očekuje u narednih desetak dana

Foto: B.P.

Umereno do potpuno oblačno i suvo. Prolazno naoblačenje koje će posle podne zahvatiti severne i zapadne krajeve, krajem dana i u toku noći proširiće se i na ostale, uslovljavajuću slabu kišu, uveče na severu i zapadu, a tokom noći ka utorku i u ostalim krajevima.

U planinskim predelima južne Srbije u toku noći sa slabom snegom. Vetar slab i umeren južnih pravaca, uveče i tokom noći u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 4, najviša dnevna od 10 do 14 stepeni.

U Požarevcu će kišobrani biti potrebni tek uveče i noću. Temperatura do 13 stepeni.

20.02.2024. Utorak: Umereno do potpuno oblačno,ponegde sa slabom kišom, dok je u višim planinskim predelima moguć slab sneg. Na severu suvo. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša od 10 do 14 stepeni.

21.02.2024. SredaUmereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar uglavnom slab, zapadni i severozapadni, posle podne u skretanju na južni. Najniža temperatura od 0 do 5, a najviša od 10 do 14 stepeni.

22.02.2024. ČetvrtakPromenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren, južnih pravaca, krajem dana u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 13 do 17 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 23.02. do 27.02.2024.)
Promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Temperatura će biti u porastu, ali uz pojačan južni i jugoistočni vetaa. U subotu kiša se očekuje iznad većeg dela, a u nedelju samo na severu. Od ponedeljka ponovo u većini krajeva sa kišom.

KOMENTARIŠI