Foto: Urban City // B.P.

Još ujutru i pre podne kiša, susnežica i sneg, a zatim od sredine dana razvedravanje. Iz srednje Evrope stiže ovaj hladniji vazduh i spušta temperaturu.

Ujutru od 0 do 3 stepena, najviša dnevna od 3 do 8.

U Požarevcu je ujutru u višim delovima grada moguć kratkotrajno sneg, zatim razvedravanje. Jutarnja i dnevna temperatura neće se mnogo razlikovati, od 3 do 5 stepeni.

Četvrtak: Ujutro hladno uz mraz. Tokom dana umereno oblačno i toplije uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra, koji će krajem dana na jugu Banata i na planinama imati udare olujne jačine. Kiša se očekuje tek ponegde u Vojvodini. Najniža temperatura od -5 do 0 °C, a najviša od 9 do 15 °C, u Timočkoj Krajini oko 4 °C. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

01.12.2023. Petak: Veći deo dana umereno oblačno, uglavnom suvo, vetrovito i osetno toplije uz jak i olujni južni i jugozapadni, a u košavskom području jugoistočni vetar. Na planinama topljenje snežnog pokrivača. Najniža temperatura od 5 do 13 °C, u Timočkoj Krajini oko 0 °C, najviša od 16 do 22 °C, u Timočkoj Krajini oko 8 °C. Uveče i u toku noći sa severa i zapada jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, koja će padati i na planinama, ali uz brz prelazak kiše u sneg. Upozorenje: Udari vetra > 24 m/s, verovatnoća 90%.Naglo otapanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

KOMENTARIŠI