Klub iz Kostolca bogatiji za još dva nova majstorska zvanja

Klub iz Kostolca bogatiji za još dva nova majstorska zvanja

KOSTOLAC, Foto: B.P.

Borilački centar „Knez Miloš“ iz Kostolca je protekle subote bio domaćin polaganja za crne pojaseve, organizovanog u kostolačkoj sportskoj hali. Ovim polaganjem, Klub je bogatiji za još dva nova majstorska zvanja, jednim za 1. dan i drugim za 2. dan.

Događaju su uz predstavnike Saveza, Kluba i vežbače, prisustvovali predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski i članica Veća Marijana Božić, koji su na taj način iskazali podršku ovom Klubu koji samo u Kostolcu okuplja 40 mladih, dok na teritoriji Braničevskog okruga broji 200 vežbača.

Ispred domaćina, Anton Ivanović, glavni trenera i nosilac crnog pojasa 3. dan Sistema samoodbrane realni aikido, ukazuje na to da je polaganje održano u skladu sa propisanim epidemiološkim merama, kao i da su kandidati nakon napornog rada zasluženo dobili diplome i pojaseve.

– Novim majstorima čestitam na pokazanom znanju. Posebno s obzirom na aktuelne okolnosti, veliku zahvalnost dugujemo članovima komisije, na čelu sa predsednikom Saveza, koji su na fer i pošten način ocenjivali sve kandidate, takođe predsedniku Gradske opštine Kostolac i SC Kostolac na podršci u radu, kao i našim asistentima. Velika je čast da se Borilački centar „Knez Miloš“, koji na teritoriji Braničevskog okruga postoji dugi niz godina, razvija i širi sve više, a najveće je zadovoljstvo što se u njemu neguje prijateljstvo i razvijaju vrlo uspešni i pre svega dobri ljudi, ističe Anton Toni Ivanović.

KOMENTARIŠI