Ko sve zaslužuje nagrade i povelje povodom Dana oslobođenja Požarevca?

Ko sve zaslužuje nagrade i povelje povodom Dana oslobođenja Požarevca?

Grad Požarevac raspisao je javni poziv za dostavljenje predloga za dodelu nagrada i povelja Grada Požarevca povodom 15. oktobra, Dana oslobođenja Požarevca

Foto: B.P.

Grad Požarevac raspisao je javni poziv za dostavljenje predloga za dodelu nagrada i povelja Grada Požarevca povodom 15. oktobra, Dana oslobođenja Požarevca.

Nagrada Grada Požarevca dodeljuje se zaposlenima, privatnim preduzetnicima, mladim talentima, individualnim poljoprivrednim proizvođačima i građanima za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Povelja Grada Požarevca dodeljuje se preduzećima, ustanovama, državnim organima, mesnim zajednicama, udruženjima i društvenim organizacijama za izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Opširnije na sajtu Grada Požarevca OVDE.

KOMENTARIŠI