KONCERT RAMBO AMADEUS & FIVE WINETTOUS

KONCERT RAMBO AMADEUS & FIVE WINETTOUS

Posle više od 5 godina, kultni balkanski autor Rambo Amadeus sa sekstetom Five Winettous održaće koncert u Centru za kulturu Smederevo, u četvrtak 10. novembra.

RAMBO AMADEUS (Antonije Pušić) muzičar je, autor i izvođač prepoznatljivog stila, koji svojom autentičnošću pleni muzičkom scenom širom Balkana.

Pored muzičkog stvaralaštva, koje mu je donelo niz veoma bitnih priznanja i nagrada, poznat je i po svom stvaralaštvu u svetu poezije i glume. Kao muzičar je 2012. godine nastupao na Evrosongu, gde je bio predstavnik Crne Gore.

Poznato je i njegovo delovanje u borbi za ljudska prava, što potvrđuje i njegov  angažman  Ambasadora dobre volje UNICEF za Crnu Goru. Njegove pesme kombinuju satirične tekstove s mešavinom muzičkih stilova, uključujući tu i džez, rok, hiphop i, u poslednje vreme, dram end bejs.

Njegovi koncerti nikad nisu puka ponavljanja snimljenih pesama, već mešavina muzičke improvizacije i virtuoznosti. Neki njegovi fanovi upoređuju Rambov stil i kraijeru sa stilom i muzičkim putem Frenka Zape.

Ulaznice za koncert seksteta Rambo Amadeus & Five Winettous koštaju 600 dinara u parteru i 500 dinara za mesta na balkonu, i mogu se kupiti na Bilet servisu Centra za kulturu. Koncert počinje u 20 časova u Velikoj dvorani.

KOMENTARIŠI