Košarkaši na prijemu kod Vučića

Košarkaši na prijemu kod Vučića

Za košarkašku reprezentaciju Srbije koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili, organizuje se svečani prijem kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon čega će izaći na balkon Starog dvora.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Predsedništvu primio delegaciju košarkaša iz Manile.

Vučić: Hvala košarkašima, očekujemo zlato u Parizu

“Ja sam verovao u uspeh ekipe. Znao sam da imaju šampionsko srce, da su pobednici i da će vratiti zemlji više nego što im je ona dala. Očekujemo ne srebro, već zlato naredne godine u Parizu”, rekao je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić obećao je da će košarkašima Srbije država isplatiti po 200 hiljada evra ukoliko osvoje zlato na Olimpijskim igrama.

Pešić: Ispred nas su Olimpijske igre i još veća očekivanja

Selektor Srbije istakao je da će se reprezentacija spremiti za Olimpijske igre u Parizu, i istako da je podrška navijača u Manili značila ekipi.

Pešić: Ispred nas su Olimpijske igre i još veća očekivanja

“Ono što niste videli je to da su se ovi momci dobro pokidali u procesu. ovo je prilika da kažem da se baš ponosim svim igračima. Da se ponosim Gagom za sve što je uradio, mojim trenerim i celom stafu. Sad nas očekuju Olimpijske igre, taj proces će biti dosta teži jer su sada očekivanja još veća, siguran sam da imamo vremena. Ono što smo mi videli u Manili je oduševljenje naših navijača. Možda tamo nismo bili najbrojniji ali smo bili najglasniji, to nam je davalo snagu”, rekao je Svetislav Pešić.

KOMENTARIŠI