Latino spektakl sa Šakirom i JLo na Superboulu

Latino spektakl sa Šakirom i JLo na Superboulu

Pauza na polovini 54. Superboula bila je vatrena. Publiku na stadionu u Majamiju, ali i milione gledalaca ispred TV ekrana širom planete najpre je Šakira, na svoj 43. rođendan, podsetila na svoje najveće hitove. Bez sekunde pauze Dženifer Lopez je nastavila u brzom ritmu. Kraj muzičkog spektakla u kojem su dve dive zajedno izvele “Let’s Get Loud” i “Waka Waka” najavila je ćerka Lopezove.

Dva latino titana muzičke scene odmerila su snage pred najvećim TV auditorijumom koji tokom godine postoji – usred 54. Superboula na kojem su trijumfovali „Kanzas siti čifsi“.

Šakira je uzviknula “Hola Miami” i počelo je 14 minuta energije koja je razmrdala dobro i one na najjeftinijim sedištima na stadionu, ali i gledaoce širom planete.

Ređali su se hitovi čigre iz Kolumbije: She Wolf, Empire, Whenever, Wherever, I Like It Like That, Chantaje, Hips Don’t Lie.

Džej-Lo se nadovezala u brzom ritmu hitovima Jenny from the Block, Ain’t It Funny, Get Right, Waiting for Tonight, Love Don’t Cost a Thing, Mi Gente, On the Floor. 

U završnicu spektakla uvela nas je 11-godišnja Ema Maribel Munjiz, ćerka Dženifer Lopez koja je sa horom pevala kombinaciju pesama Let’s Get Loud i Born in the USA, a ubrzo su joj se pridružile mama i Šakira čiji hit Waka Waka se takođe ušunjao pre kraja.

Poznate po zavidnom plesačkom umeću, obe dive dale su sve od sebe da podstaknu publiku na ples i na taj način. Dženifer je započela nastup sa šipke na koju se kasnije vratila.

Pre početka utakmice američku himnu izvela je Demi Lovato.

KOMENTARIŠI