LiDL uvodi ONLINE ispitivanje stavova potrošača

LiDL uvodi ONLINE ispitivanje stavova potrošača

Potrošači Lidla Srbija od 13. februara imaju mogućnost da, putem online upitnika, izraze svoje mišljenje o nedavno obavljenoj kupovini u bilo kojoj prodavnici u Srbiji. Na ovaj način, dobijaju mogućnost dodatne direktne komunikacije sa Lidlom, ali i učestvovanja u nagradnom konkursu „Tvoje mišljenje vredi“ u kome čak 10 potrošača mesečno može da osvoji vaučer za kupovinu.

Lidl je zainteresovan da čuje i uvaži želje i sugestije svojih potrošača, pa će uvođenje ovog online upitnika dugoročno uticati na dodatno povećanje njihovog zadovoljstva. Potrošači sada mogu brzo i direktno da daju odgovore na pitanja koja se odnose na određenu prodavnicu – npr. o zadovoljstvu kupovinom, brzinom kasiranja, ljubaznosti zaposlenih, čistoći i svežini proizvoda.

„Mišljenje naših potrošača nam je najvažnija smernica u poslovanju. Komunikaciju sa njima, osim u samoj prodavnici, ostvarujemo zahvaljujući našoj službi za potrošače i putem društvenih mreža, a ovaj novi, uvek i lako dostupan upitnik, doprineće još kvalitetnijoj razmeni informacija”, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl Srbija, Martina Petrović.

Potrošači koji posle kupovine žele da iskažu svoje mišljenje, online upitniku mogu da pristupe putem zvaničnog sajta Lidla Srbija ili putem linka https://www.lidl.rs/tvoje-misljenje, za šta im je potreban samo broj računa. Popunjavanjem ankete potrošači imaju mogućnost da učestvuju u nagradnom konkursu odgovaranjem na zanimljivo pitanje. Svakog meseca će deset potrošača koji budu imali odgovore najpribližnije tačnom osvojiti vaučer za kupovinu u Lidlu u vrednosti od 5.000 dinara. Prvi krug nagradnog konkursa će trajati do 31.3.2020. godine, nakon čega se ciklus nastavlja iz meseca u mesec – sve do 28.2.2021. godine.

Dodatne informacije

Nagradni konkurs se sprovodi u periodu od 13.2.2020. godine do 28.2.2021. godine. Prva faza traje od 13.2.2020. godine (od ponoći) do 31.3.2020. godine (do 23:59h). Nakon toga, nagradni konkurs se sprovodi svakog meseca i počinje svakog prvog u mesecu u ponoć i završava se svakog poslednjeg dana u mesecu u 23:59h, a u naznačenom periodu trajanja.

Svaki učesnik ima pravo da učestvuje jednom u nagradnom konkursu za tekući mesec.
Imena pobednika će biti objavljeni na stranici www.lidl.rs svakog 16. u mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

Pravila učešća u nagradnom konkursu biće objavljena i dostupna pod nazivom „Pravila nagradnog konkursa“ na sajtu https://www.lidl.rs/tvoje-misljenje/uslovi-ucestvovanja .

1 KOMENTAR

  1. U;estvovala sam u nagradnoj igri LIDL-a, ya poklon vau;er od 2000din!!! Uradila sve kako treba i to 2 puta! Odgovorila na 4-ri pitanja, poslala preko Vibera yahtevane poruke o toj akciji i dva puta mi daju odgovor da te iste, poslate poruke nisu poslate,a ja od tih prijatelja imam povratne informacije da su poruke dobili i da – “PRESTANEM DA VERUJEM U DEDA MRATA”!!! Sve sam to radila sa mobilnog i to za vreme radnog vremena, što uopšte nije pametno, jer sam na vrlo odgovornom radnom mestu i takve stvari nikako ne bih smela raditi!? Ali, pošto sam samohrana majka tri ćerke, taj bi mi poklon vaučer MNOGO značio!? Uglavnom, kad sam isti ovaj komentar nezadovoljstva pokušala poslati sa mob-NISAMUSPELA!!! uVEK SAM KUPOVALA U lIDLU, KAO I MOJE ĆERKE KOJE ŽIVE U bEČU-ALI, NAKON OVOG-NIKAD VIŠE, KAO ŠTO ĆU PREDLOŽITI I SVIM MOJIM PRIJATELJIMA, KOJI POPUT MENE MRZE KAD ISPADNU PREVARENI I GLUPI, U NAJMANJU RUKU!!!

KOMENTARIŠI