LINK group obezbedio besplatne kurseve engleskog jezika za đake u Osnovnoj školi...

LINK group obezbedio besplatne kurseve engleskog jezika za đake u Osnovnoj školi „Jovan Cvijić” iz Kostolca

U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 40 osnovnih škola, u kojima je više od 200 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili usavrši engleski jezik

Uspešnose nastavlja akcija u kojoj ITAcademy, kao deo LINK groupa, poklanja besplatne online kurseve engleskog jezika đacima osnovnih škola u Srbiji.

U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 40 osnovnih škola, u kojima je više od 200 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili usavrši engleski jezik.

Ponosno objavljujemo da se akciji priključuju i škole iz naših krajeva i da ćemogućnost da dodatno nauče engleski jezik sada imati i đaci iz Osnovne škole „Jovan Cvijić” iz Kostolca.

Nakon što se registruju na strani prijave, đacima će biti omogućeno daputem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara, a kursevi su klasifikovani prema različitim nivoima znanja, koji se određuju nakon početnog testa.

Pozivamo i ostale kompanije koje na bilo koji način mogu da doprinesu da se poboljšajukvalitet i uslovi života naših najmlađih članova društva da se uključe u sličneakcije i omoguće im srećnije i bezbrižnije odrastanje i detinjstvo, navodi se u saopštenju LINK group.

KOMENTARIŠI