LUDI TIKET – Požarevljanin zamalo do 1.142.064 dinara

LUDI TIKET – Požarevljanin zamalo do 1.142.064 dinara

Neverovatna nesreća, baksuz, maler... Sekunde su delile MOZZARTOVOG kladioničara iz Požarevca od milionske premije, ali se na tom putu isprečio Rasmus Orkvist. Ime koje ama baš nikome ništa ne znači juče je upropastilo priliku nekome da promeni život.

Radi se o čoveku koji nastupa u trećem rangu švedskog fudbala, za ekipu Skovde, a koji je juče u petom minutu nadoknade pogodio za trijumf svog tima od 3:2.

Trijumf koji je obradovao navijače domaćina, ali i zavio u crno Požarevljanina koji je na tom meču čekao kombionaciju X-X&3+. Bila je to i najveća kvota na sjajnom tiketu (33,0), ali uzalud, Orkvist nije dozvolio da bude zaokružena.

A baš šteta, jer je čovek sjajno ulovio prelaze 1-X na meču ĐijangsuŠenghua, kao i 2-X na utakmici Novgorod – Kursk. Pogodio je i solidnu kvotu na meču Omija – Saporo (8,00), i baš šteta što nije imao sreće sa Šveđanima, mogao je da postane milioner.

Na uloženih 20 dinara s kvotom 55.440 potencijalni dobitak iznosio je 1.142.065 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 33.264 dinara, odnosno 3% na četiri odigrana meča sa kvotom 1,35 i više bez igre konačni ishod (tiket je uplaćen tokom HAPPY HOUR-a kada su bonusi veći od občinh).

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, u ovom slučaju 2.000 dinara.

KOMENTARIŠI