Radi se o čoveku koji nastupa u trećem rangu švedskog fudbala, za ekipu Skovde, a koji je juče u petom minutu nadoknade pogodio za trijumf svog tima od 3:2.

Trijumf koji je obradovao navijače domaćina, ali i zavio u crno Požarevljanina koji je na tom meču čekao kombionaciju X-X&3+. Bila je to i najveća kvota na sjajnom tiketu (33,0), ali uzalud, Orkvist nije dozvolio da bude zaokružena.

A baš šteta, jer je čovek sjajno ulovio prelaze 1-X na meču ĐijangsuŠenghua, kao i 2-X na utakmici Novgorod – Kursk. Pogodio je i solidnu kvotu na meču Omija – Saporo (8,00), i baš šteta što nije imao sreće sa Šveđanima, mogao je da postane milioner.

Na uloženih 20 dinara s kvotom 55.440 potencijalni dobitak iznosio je 1.142.065 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 33.264 dinara, odnosno 3% na četiri odigrana meča sa kvotom 1,35 i više bez igre konačni ishod (tiket je uplaćen tokom HAPPY HOUR-a kada su bonusi veći od občinh).

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, u ovom slučaju 2.000 dinara.

KOMENTARIŠI