Malo Crniće na 40. Sajmu turizma – Čari seoskog turizma

Malo Crniće na 40. Sajmu turizma – Čari seoskog turizma

Sajam je idealna prilika za posetioce da se upoznaju sa načinom kako da provedu svoje slobodno vreme u ovoj opštini

Najveća turistička manifestacija u zemlji i regionu jugoistočne Evrope, 40. Međunarodni sajam turizma, održava se od 22. do 25. februara u Beogradu.

Opština Malo Crniće na 40. Sajmu turizma u Beogradu

Opština Malo Crniće je i ove godine uzela učešće na Sajmu turizma, koja kao i uvek ima šta da ponudi.

Sajam je idealna prilika za posetioce da se upoznaju sa načinom kako da provedu svoje slobodno vreme u ovoj opštini. Pored Zaove i Bradače, manastire iz XIV veka na koje je opština jako ponosna i koji su jako posećeni u poslednje vreme, 2018. godina je uglavnom usmerena na uređenje izletišta i aktivnosti oko Spomen obeležja Vranjevac, kao i promociju pešačko-rekreativne staze koja obuhvata manastir bradača i spomenik Vranjevac.

Opština Malo Crniće na 40. Sajmu turizma u Beogradu

Cilj je da se svi posetioci upoznaju sa istorijom ovog kraja Braničevskog okruga kroz pešačenje, sport, rekreaciju i kulturu. u opštini Malo Crniće tokom godine dešava se oko 30 manifestacija. Ono što je zanimljivo je da je nedavno kategorisano prvo seosko domaćinstvo u opštini Malo Crniće sa maksimalne 4 zvezdice, pa tako za sve one koji žele da osete čari seoskog turizma mogu da očekuju da će biti usluženi na zavidnom nivou.

Opština Malo Crniće na 40. Sajmu turizma u Beogradu

Urban City je tokom prošle godine pisao, što će i tokom 2018. godine nastaviti o najbitnijim manifestacijama u opštini Malo Crniće, sve objave možete naći u posebnom odeljku našeg portala OVDE.

KOMENTARIŠI