Krivične prijave protiv dvojice maloletnika (17) iz Petrovca na Mlavi koji se sumnjiče da su ucenjivali S.M. staru 15 godina.

Protiv dvojice maloletnika iz Petrovca na Mlavi, N.M. (17) i N.B. (17), policija je podnela krivične prijave zbog sumnje da su počinili silovanje, jer su u više navrata primoravali na intimne odnose devojčicu S.M. staru 15 godina.

Oni su ovo krivično delo izvršili tako što su devojčicu ucenjivali da će objaviti na društvenim mrežama snimak intimnog odnosa nje i njenog dečka, sa kojim je ona, u međuvremenu, prekinula vezu. Dvojica osumnjičenih su, na nepoznat način, došla do tog snimka koji je napravio njen dečko, pa su rešili da je time ucenjuju.

Pošto je ona, iz straha od javnog objavljivanja, pristajala na ucenu, oni su je na isti način primoravali na intimne odnose i sa nekim od svojih drugova. Shvativši da se ovoj torturi, koja je počela prošlog leta, ne vidi kraj, devojčica ih je prošlog meseca prijavila policiji. Krivične prijave protiv dvojice osumnjičenih podnete su Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, ali im nije određen pritvor, jer se radi o maloletnicima. Narednih dana predstoji službena istraga nadležnih organa, kako bi se utvrdile sve okolnosti i svi akteri ovog slučaja.

 

KOMENTARIŠI