Matrix živi: Vratila se Nokia 8110

Matrix živi: Vratila se Nokia 8110

Nokia 8110 4G vraća se sa 4 GB memorije, koja je proširiva microSD karticama kapaciteta do 64 GB, uz 512 MB RAM i sa audio 3.5 mm priključkom i microUSB ulazom

Telefon koji su nosili Neo i Triniti, iz Matrix-a, vratio se sa novim sistemom i u žutoj boji!

Prvo, podsetimo se scene u kojoj je sve počelo:

Ako ste voleli film Matrix, sigurno se sećate Nokia telefona sa klizećim poklopcem. E, pa – vratio se! Koštaće oko 80 evra, biće replika Nokia 8110 modela iz čuvenog filma i prodavaće se u žutoj i crnoj boji. Vratanca ne klize nadole automatski, morate da ih gurate, ali su aktivna, što znači da će otključati telefon i aktivirati ekran.

Telefon nije izrađen od metala, kao original, nego od polikarbonatne plastike, uz povećan ekran od 2.6 inča (6.1 centimetar) i rezoluciju ekrana od 240 x 320 piksela. Telefon je zasnovan na KAI operativnom sistemu, koji donosi igre i aplikacije kompatibilne sa Google i Android sistemom. Na raspolaganju su korisnicima već Facebook i Snake, a do prodaje, koja je zakazana za april biće dodato još aplikacija.

Prepoznatljiv interfejs, koji je jednostavan za korišćenje, sadrži intuitivnu taktilnu mehaniku; dovoljno je da otkližete poklopac da biste prihvatili ili odbili poziv, a možete i da uživate vrteći ovaj telefon oko njegove ose u stilu elise helikoptera.

Nokia 8110 izrađena je tako da pruža korisnicima pouzdanost i izdržljivost koju očekuju od Nokia telefona. Ovaj model omogućava i opciju VoLTE poziva i savršena je za sve koji žele prepoznatljive 4G odlike ili dodatni telefon. Sa pristupom prodavnici aplikacija, za omiljene kao što su Google pomoćnik, Google pretraga, Goolge mape, Facebook ili Twitter, primanje i slanje e-mail poruka je jednostavno, kao i uvoz kontakata i sinhronizacija kalendara sa programima kao što su Outlook ili GMail. Kako bi bez problema radio, model Nokia 8110 pokreće Qualcomm 205 mobilna platforma.

Nokia 8110 4G vraća se sa 4 GB memorije, koja je proširiva microSD karticama kapaciteta do 64 GB, uz 512 MB RAM i sa audio 3.5 mm priključkom i microUSB ulazom. Telefon ima FM radio, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, A-GPS i bateriju kapaciteta 1.500 mAh. I još jedna stvar – Nokia 8110 dolazi sa NOVOM verzijom igre Snake.

Minion telefon, Banana telefon, Matrix telefon… Sve su to nazivi za Nokia 8110 4G povratnički telefon, koji će uskoro biti dostupan i u Srbiji!

KOMENTARIŠI