MerkurXtip: Cash back i Cash out je tu!

MerkurXtip: Cash back i Cash out je tu!

FOTO: PROMO

MerkurXtip je opet tu za Vas kako bi Vam klađenje učinio još isplativijim i zanimljivijim!

Predstavljamo vam njihove opcije Cash back i Cash out! Ove opcije su tu kako Vas jedan promašeni par ne bi dovodio do ludila, ali i kako biste mogli da sami odlučite da li želite da rizikujete ili da svoj novac podignete baš onda kada Vi to želite bez obzira da li su svi mečevi sa tiketa odigrani. Što više mogućnosti i izbora, to više sreće za igrače koji uvek traže dodatni motiv kako bi svoj tiket učinili atraktivnijim.

Sve u svemu – MerkurXtip opet igra za Vas!

Cash back

Ma koliko da ste dobar igrač, sigurno ste dolazili u situaciju da vam jedan par “obori” tiket na kladionici. I, šta onda ostaje osim žala zbog loše odigranog para? Sa MerkurXtip tiketima ostaje Vam novac! Da, dobro ste pročitali – promašite jedan par, i ipak ostvarite dobit! Cash back je tu, a sa njim i manje glavobolje za Vas! Klađenje uživo nikada nije bilo isplativije!

Možda Vam se čini da je ova opcija suviše dobra da bi bila stvarna, ali ubrzo ćete uvideti da je stvarnost veća od mašte! Uvek imajte na umu – i sa promašenim parom ne morate ostati bez para na klađenju!

FOTO: PROMO

Da li će iznos koji Vam bude vraćen biti u visini uloga ili ćete uspeti i fino da zaradite na kladionici, to opet zavisi od Vas. Taj iznos zavisi od proizvoda pogođenih kvota na tiketu, a možete da zaradite čak i 100 puta visinu Vašeg uloga.

Kriterijumi po kojima se to određuje su sledeći:

Kvota 28+ – ulog x 1

Kvota 48+ – ulog x 2

Kvota 68+ – ulog x 3

Kvota 98+ – ulog x 5

Kvota 488+ – ulog x 10

Kvota 788+ – ulog x 50

Kvota 988+ – ulog x 100.

Daćemo Vam i jedan konkretan primer. Bili ste u kladionici i uplatili ste tiket za 100 dinara koji je “pao” na jednom paru. Ukupna kvota ostalih pogođenih parova na Vašem tiketu je bila 80. To znači da Vaš iznos koji ste uložili prilikom klađenja množite sa 3 i da dobijate sigurnih 300 dinara!

Cash back se odnosi i na tikete uplaćene bonus sredstvima. Ovde su kriterijumi sledeći:

Kvota 48+ – ulog x 1

Kvota 68+ – ulog x 2

Kvota 98+ – ulog x 4

Kvota 488+ – ulog x 9

Kvota 788+ – ulog x 49

Kvota 988+ – ulog x 99.

Evo ga još jedan primer. Izvršili ste klađenje na tiket za 100 dinara, i promašili ste jedan par. Ukupna kvota Vaših ostalih pogođenih parova je bila 80. To znači da Vaš ulog lagano množite sa 2 i da dobijate 200 dinara. Zaista, stvarno niišta lakše! Cash back-om do sigurno uloženih sredstava!

Cash out

Sa druge strane, možda ni ne želite da dođete u situaciju da Vam od jednog para zavisi ceo tiket na kladionici. Ili ste možda sve lepo odigrali, i sve ono što ste mislili da će “proći” je prošlo, ali Vam je na tiketu još nekoliko parova za koje sada mislite da nije ni trebalo da ih odigrate, i da biste bez njih već tada mogli da podignete lepe pare. Nema problema! Klađenje u MerkurXtip-u dozvoljava sad i to!

Kako? MerkurXtip opcija Cash out omogućava Vam da bude isplaćen tiket i pre odigranih mečeva, ili čak i u toku klađenja uživo na određene mečeve sve dok su oni aktivni odnosno dok Vaš tiket nije “prošao” ili “pao”. Vrlo jednostavno, zar ne?

Ova opcija Vam je dostupna prilikom online klađenja, ako je to ono što više preferirate, ali je isto možete koristiti i ako više volite da igrate tiket u kladionici u lokalu. Prilikom online klađenja možete u svakom momentu da vidite vrednost isplate Vašeg tiketa tako što ćete kliknuti ikonicu za Cash out. Bitno je znati da će ta vrednost varirati, a aktiviranjem ove opcije u mogućnosti ste da podignete Vaš siguran dobitak u određenom trenutku ili da minimizirate gubitak koji biste doživeli. Da li je klađenje uživo ikada bilo interesantnije?!

FOTO: PROMO

Što se tiče opcije Cash out u lokalu, u tome će Vam pomoći uslužni blagajnici MerkurXtip-a koji će u svakom trenutku moći da Vam saopšte iznos Vašeg Cash outa, i na taj način Vas još dodatno zaintrigiraju oko ove opcije. Od trenutka kada Vam kažu taj iznos, Vi imate 15 sekundi da se odlučite da li želite da aktivirate ovu opciju ili ne. U potpunosti smo sigurni da će adrenalin i napetost u kladionici rasti, a to je i jedna od čari prilikom klađenja zbog kojeg je ono i toliko popularno!

Naravno, Cash out vrednost zavisiće od nekoliko faktora. Ovde se računa vreme uplate Vašeg tiketa, visina uplate, broj odigranih i pogođenih mečeva, njihovih kvota i statusa. Ikonica za Cash out će biti crvena i nećete je moći aktivirati kada je online klađenje za neki događaj završeno. Bitno je znati da jedanput kada je ova opcija aktivirana, tiket više nije moguće ni na koji drugi način isplatiti.

Opciju Cash out je moguće iskoristiti i na uplate koje su izvršene bonus novcem tako da ni oko ovoga ne morate brinuti. Ovde su pravila sledeća: ukoliko je iznos Cash outa, ponuđen i prihvaćen, veći od prvobitne uplate bonus novcem, dobit odnosno razlika će otići u pravi novac, a iznos uplate se ne vraća u bonus novac. U drugom slučaju, kada je iznos Cash outa manji od prvobitne uplate bonus novcem, taj iznos se neće vratiti ni u pravi, ni u bonus novac.

Dodatne informacije

*Cash out opcija je moguća na online tiketima i za prematch i za live klađenje

*Ova opcija je moguća i na singl, i na sistemskim tiketima

*Bitno je znati da igrač ima pravo da zatraži Cash out opciju na jednom tiketu najviše 5 puta

*Period između dva zahteva za Cash out mora biti najmanje 1 minut

*Dobijena ponuda za Cash out je validna 20 sekundi

*Ukoliko posumnja na eventualnu zloupotrebu, MerkurXtip ima pravo da ovu opciju onemogući ili ugasi pojedinačnom igraču

KOMENTARIŠI