Mesečna pretplatna parking karta na garaži “Takovska”

Mesečna pretplatna parking karta na garaži “Takovska”

JKP ” Parking servis” Požarevac obaveštava korisnike javnih parkirališta da od danas mogu da podnose zahteve za mesečnu pretplatnu parking kartu za garažu “Takovska”.

Foto: JKP “Parking servis” Požarevac

Zahtev se podnosi u upravnoj zgradi preduzeća u ul. Voje Dulića 28, cena mesečne parking karte je 2500 dinara i broj kartica je ograničen na 50 u opticaju.

  – Prve korisnike već imamo, očekujemo veliku potražnju za ovom karticom obzirom da se garaža nalazi u centralnoj zoni grada i da je najveće javno parkiralište u gradu gde će korisnici samim time uvek moći da pronađu slobodno parking mesto, što nije slučaj sa uličnim parkiralištima. Nakon ove nove usluge, korisnici javnih parkirališta mogu uskoro da očekuju i najavljenu PARKIG PASS karticu za 24h, 3 i 7 dana, s kojom će moći da koriste istovremeno sva posebna parkiralista u gradu za vremenski period na koji je ograničena po simboličnim cenama. Novim uslugama trudimo se da zadovoljimo sve potrebe naših korisnika, kako bi parkiranje u gradu učinili što konfornijim – rekla je direktorka Marija Papović.

KOMENTARIŠI