Miodrag Stepanović novi predsednik GrO SNS Požarevac

Miodrag Stepanović novi predsednik GrO SNS Požarevac

Foto: Urban City // I.P.

Večeras je u Centru za kulturu održana izborna skupština Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu. Za predsednika izabran je jednoglasno Miodrag Stepanović.

Stepanović se na početku zahvalio delegatima na poverenju koje su mu ukazali izborom na mesto predsednika gradskog odbora.

“Želim da istaknem da smo danas zaokružili formiranje našeg odbora na način koji pokazuje političku zrelost svakog člana naše stranke, naglašavajući da je svaki predsednik mesnog odbora kao i svaki delegat izabran jednoglasno. Pokazali smo da, premda najbrojniji, složni smo kao jedan”, rekao je Stepanović.

“Dugujemo zahvalnost dosadašnjim poverenicima naših mesnih odbora koju su pokazali jedinstvo pri izboru svojih kolega na pozicije predsednika mesnih odbora. Njih se ne odričemo, niti ih zaboravljamo, kao niti jednog jedinog člana Srpske napredne stranke u Požarevcu. 0redstoje nam redovni gradski izbori, sa proleća 2024.godine, Najavljuju se vanredni parlamentarni izbori, a mogućnost održavanja vanrednih predsedničkih izbora istaknuta je od strane predsednika naše stranke Aleksandra Vučića“, dodao je Stepanović.

Foto: Urban City // I.P.

“Dana 27. maja predstoji nam vanredna izborna skupština Srpske napredne stranke gde se bira rukovodstvo Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom, s tim u vezi nedvosmisle i jasno poručujem da će gradski odbor Srpske napredne stranke pružiti apsolutnu podršku da predsednik Srpske napredne stranke bude Aleksandar Vučić”, rekao je još Miodrag Stepanović.

“Svakodnevne borbe i nastojanje da po svaku cenu sačuvamo mir i stabilnost deo su proklamovanih vrednosti naše stranke jer samo u takvom okruženju mi kao država i društvo možemo da se razvijamo. Život je neprestana borba u kojoj nema predaje dokle god postojimo. Zapamtimo, samo ukoliko smo jedno, falanga je neprobojna.

Foto: Urban City // I.P.

Ako nam je već unapred suđeno da ne možemo dugo da živimo, onda ostavimo nešto trajno čime ćemo posvedočiti da smo i mi nekada živeli. Živi smo onoliko koliko nas pominju, po delima i nedelima. Rezultati sami po sebi ne moraju da znače mnogo, ali bi bilo dobro da znače i zrače dobrom. Veliko nije uvek dobro, ali je dobro uvek veliko”, zaključio je Stepanović prilikom svog obraćanja.

Posle 1. maja biće izabran zamenik predsednika Gradskog odbora, kao i potpredsednik.

Večerašnjem sastanku prisustvovao je i Luka Petrović, koordinator za Grad Požarevac, poverenici Saša Pavlović i Slaviša Stojković, kao i funkcioneri ove stranke na lokalu.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI