Photo: Urban City // A.K.

I ove godine su tzv. moto Deda Mrazevi, odnosno članovi Moto kluba “Vatreni” Požarevac svojim performansom obradovali svoje sugrađane.

Photo: Urban City // A.K.

Moto Deda Mrazevi su svojim motociklima otišli u Dnevni boravak za decu sa posebnim potrebama i tamo podelili paketiće mališanima, kojima su im izmamili najiskrenije osmehe.

Photo: Urban City // A.K.

Da je tradicija nešto u šta ulažu velike emocije, dokazali su i ove godine kada su se svojim motociklima, posle posete Dnevnom boravku za decu sa posebnim potrebama, provozali kroz centar grada, a zatim se na Starom Korzou parkirali i družili sa najmlađima, davali im paketiće, postavljali ih na svoje motore, ali i sa onim malo starijim građanima, ljubiteljima motociklizma, i sa njima fotografisali, razmenjivali vozačka iskustva….

Ono što je bitno naglasiti jeste to što su na Starom Korzou gradski moto Deda Mrazevi delili paketiće i deci sa Daunovim sindromom iz udruženja “Osmi dan”, tako da su i njima ulepšali novogodišnje praznike.

Photo: Urban City // A.K.

Podsetimo da Moto klub “Vatreni” kompletan događaj finansira svojim sredstvima, a svoju nesebičnu pomoć pružile su im njihove kolege iz Moto kluba FireTown Riders Požarevac, i već duži niz godina su nešto na šta građani pred novogodišnje praznike mogu sa sigurnošću da računaju.

 

KOMENTARIŠI