Laza Ristić, prvi čovek Požarevljana, zajedno sa saradnicima još više je ojačao redove Mladog radnika.

Kako je i najavljeno, u Požarevac su stigli reprezentativci Senegala. Predsednik kluba, uz sportskog direktora Sašu Joksimovića, dočekao je vredna pojačanja u Beogradu.

– Sila Samb (209) je srednji bloker, dok je Sej Dou (214) primač servisa. Pravo sa Aerodroma Nikola Tesla dovezli smo ih u Požarevac i već su od ponedeljka uključeni u trening prve ekipe. Sa njima smo potpisali ugovore na četiri godine. To je prava investicija i očekujem da ćemo već ove sezone da igramo značajnu ulogu u Prvenstvu. Radna atmosfera je veoma dobra i to je znak da stvarno možemo da budemo veliko iznenađenje u elitnom takmičenju. Pored toga čekaju nas mečevi u CEV kupu, u koji ulazimo sa pobednički ambicijama – istakao je Ristić.

Trenira se svakodnevno. Odigrane su i dve utakmice provere.

– Igrali smo sa Partizanom na domaćem terenu i pobedili 3:2. U Beogradu smo izgubili od Crvene zvezde 3:1. Već 27 i 28 avgusta učestvujemo na turniru u Kragujevcu. Posle toga sledi put u Severnu Makedoniju, gde ćemo da igramo na internacionalnom turniru koji se održava u Skoplju 10,11. i 12. septembra. Taj turnir će da bude i poslednja provera pred Prvenstvo. Što se tiče CEV kupa mogući protivnik može da nam bude moskovski Dinamo,  Burgas ili austrijska Zadruga – rekao je Saša Joksimović.

2 KOMENTARA

  1. Treba “potrošiti” 17 miliona. Najžalije što su postali legija “stranaca” i u mlađim kategorijama, a imaju samo jednu ekipu. Famozni sportski direktor i njegove vizije. A treneri sa osnovnom školom.

KOMENTARIŠI