Mladić pod dejstvom marihuane bežao od policije, skuterom udario u tri vozila

Mladić pod dejstvom marihuane bežao od policije, skuterom udario u tri vozila

Foto: Urban City / B.P. / ilustracija

Mladić se u Ulici Vojvode Stepe, upravljajući motociklom, oglušio o policijsko naređenje da se zaustavi i udaljio se niz ulicu, nakon čega je udario u policijsko vozilo. Kod mladića je pronađena droga. Nije bilo povređenih.

Policija u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjeg mladića zbog osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Mladić se u Ulici Vojvode Stepe, upravljajući motociklom, oglušio o policijsko naređenje da se zaustavi i udaljio se niz ulicu, nakon čega je udario u policijsko vozilo, navodi se u saopštenju MUP-a.

U saopštenju se dodaje da je mladić krećući se istom ulicom u kontra smeru udario u još jedno policijsko vozilo i parkirani automobil, i tom prilikom nije bilo povređenih osoba, već je nastala materijalna šteta.

Daljom proverom policijski službenici su utvrdili da mladić nema saobraćajnu dozvolu za kategoriju vozila kojom upravlja i da je upravljao neregistrovanim motociklom, dok je testom na drogu ustanovljeno da je pozitivan na kanabis, zbog čega će protiv njega biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dodaje se u saopštenju.

Takođe, policija je pregledom skutera pronašla kesicu opojne droge za koju se sumnja da je marihuana.

Protiv sedamnaestogodišnjaka će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

KOMENTARIŠI