MONSTRUM IZ POŽAREVCA: Četiri meseca je uznemiravao i pretio da će silovati...

MONSTRUM IZ POŽAREVCA: Četiri meseca je uznemiravao i pretio da će silovati njenu maloletnu ćerku!

Da stvar bude još gora, prijavljivanje ovog Požarevljanina otkrilo je da je on uznemiravao još nekoliko žena preko Facebook-a

Miloš Stojković (25) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je sugrađanku M. P. (41) više od četiri meseca uznemiravao preko društvenih mreža, da bi zatim pretio da će silovati njenu maloletnu ćerku, piše Blic.

Kako saznaje ovaj list, Miloš Stojković sugrađanku je pronašao na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je u avgustu započeto njihovo dopisivanje i razmena broja telefona. Međutim, to će se ispostaviti kao prava greška, jer ubrzo počinje prava agonija za ovu majku, jer je Stojković počeo da joj šalje poruke i zove zahtevajući da bude s njom u emotivnoj vezi. Odbijanjem M. P. poruka, ovaj internet predator postao je sve agresivniji.

– Počeo joj da joj preti SMS-ovima i telefonskim pozivima, preteći da će joj silovati ćerku pred njom, da će je ubiti, zapaliti joj kuću i automobil – kaže izvor “Blica” upoznat sa ovim slučajem.

Ta agonija trajala je puna četiri meseca, da bi zatim, kako se sumnja, Stojković od novembra počeo da traži novac od M.P. kako bi prestao sa uznemiravanjem.

– Stojković je u novembru počeo ženi da šalje poruke da mu uplati na račun 100 evra “kako bi prestao da je uznemirava” – dodaje izvor za Blic.

Da stvar bude još gora, prijavljivanje ovog Požarevljanina otkrilo je da je on uznemiravao još nekoliko žena preko iste društvene mreže. Naime, kako je saopštio MUP, Miloš S. se tereti da je na sličan način uznemiravao još dve oštećene, koje je takođe upoznao preko Fejsbuka.

– Od jedne žene M.J. (50) preuzeo je njene fotografije sa njenog Fejsbuk profila i napravio lažan profil, dok je drugoj ženi S.J. (30) putem “mesindžera” i SMS-ova slao poruke da se fotografiše i zatim mu pošalje slike, tražio od nje da budu u vezi, da bi zatim počeo da joj preti i da je psuje – dodaje izvor.

Kako je saopštio MUP, policija je od osumnjičenog, prilikom pretresa, oduzela dva mobilna telefona i dve SIM kartice, za koje se sumnja da je koristio prilikom izvršenja krivičnih dela. Osumnjičeni za polno uznemiravanje je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

KOMENTARIŠI