Na moto kros stazi Bukovik kod Požarevca održana prezentacija motocikla Ducati

Na moto kros stazi Bukovik kod Požarevca održana prezentacija motocikla Ducati

Foto: Milica Borkanović

Iza nas je događaj pun adrenalina i novih iskustava u našem gradu.

U petak, 10. maja na moto kros stazi Bukovik, kod Požarevca, održana je prezentacija motocikla marke Ducati model Desert X i Multistrada.

Prezentacija je održana u organizaciji Ducati Srbija – Burnout Beograd, a domaćini na stazi su bili MX Vatreni iz Požarevca.

Foto: Milica Borkanović

Promoter dukatijevog motora bio je istaknuti učesnik mnogih Rally Dakar trka, Simon Marčič iz Slovenije. Prezentaciji je prisustvovalo 30-ak vozača na dukatijevim motorima, kojima je Marčič održao edukaciju u off-road vožnji. Događaju su prisustvovali i zvaničnici fabrike Ducati iz Bolonje, kao i direktorka Ducati Srbija – Burnout Beograd, Jelena Janićijević i menadžer prodaje Saša Vickov.

Svi učesnici su bili i više no zadovoljni događajem, okruženjem, kao i samom stazom i organizacijom domaćina, MX Vatreni. Tom prilikom su izrazili želju da ponovo dođu na našu stazu MX park Bukovik.

Predstavnici Vatrenih su izrazili veliko zadovoljstvo što je baš ova staza odabrana za prezentaciju jednog od vodećih brendova u moto industriji, što je ovajo moto klub i grad Požarevac uzdiglo u sferi moto sporta u Srbiji.

KOMENTARIŠI