Nagrađeni za najlepši dekor kuća, balkona i izloga i prvorođena beba u...

Nagrađeni za najlepši dekor kuća, balkona i izloga i prvorođena beba u Novoj godini

Uz čestitke nagrađenima, predsednik opštine podsetio je da opština ima ambiciju da razvija turizam i produži turističku sezonu

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, uručio je danas nagrade pobednicima novogodišnje akcije u kojoj se birao najmaštovitiji novogodišnji dekor kuća, balkona i izloga i poklon roditeljima prvorođene bebe u 2019. godini.

Uz čestitke nagrađenima, predsednik opštine podsetio je da opština ima ambiciju da razvija turizam i produži turističku sezonu. “Raduje nas što su to mladi ljudi, što razmišljaju o svom gradu i zahvalan sam što ste uložili toliko truda.“, rekao je Milić i dodao da opština razmišlja da organizuje doček naredne Nove godine na trgu, kako bi dovela veći broj turista i ugostiteljima obezbedila više posla u zimskom periodu.

“Danas imamo još jednog gosta, najdražeg, rođen je jedan momak, Vukašin Jovanović. Želim mu da bude srećan, živ i zdrav, a roditeljima čestitam jer su dobili najlepši poklon, pogotovo za Božić.“, rekao je predsednik. Milić je roditeljima Danijeli i Kristijanu uručio poklon-paket opreme za bebu i zlatnik, a sleduje im još i novčana pomoć za za prvo dete i nezaposlenu majku, dečje sedište za automobil i karte za besplatan parking koje opština dodeljuje roditeljima novorođenih Gradištanaca.

Dobitnicima je na učešću u akciji koja se sprovodi treću godinu, zahvalila i direktorka Turističke organizacije Veliko Gradište, Dajana Stojanović. Ona je izrazila očekivanja da će se narednih godina broj učesnika povećati poput letnje akcije za izbor najlepše uređenog balkona i bašte koja traje već dugi niz godina.

Kuću je najlepše ukrasio Živorad Dragucanović iz Kumana, a balkon Sara Vasić iz Velikog Gradišta dok se najviše ukrasnih detalja našlo na kući Nebojše Drikića iz Topolovnika, naselja koje i inače nosi epitet najlepše dekorisanog za Novu godinu.

Za najlepši izlog nagrađena je Pekara “Ema“ u Velikom Gradištu, a najautentičniju dekoraciju izloga je osmislila Pivnica N&D, takođe u Velikom Gradištu.

Najoriginalniji pristup novogodišnje dekoracije sa modernim ukrasima imao je izlog Fotografske radnje “MIX“ u Velikom Gradištu.

KOMENTARIŠI