Ne javljaju se na telefon, ne obaveštavaju javnost, a otvorili bazen u...

Ne javljaju se na telefon, ne obaveštavaju javnost, a otvorili bazen u Požarevcu

Bazen Kulturno-sportskog centra u Požarevcu bio je gotovo spreman za novu sezonu još pre nekoliko dana, "kiksnuli" na samom kraju priprema.

foto: Urban City / arhiva

Urban City je u poslednjih 24 časa pokušao više puta da telefonskim pozivom dobije informacije oko otvaranja bazena u Požarevcu, ali nažalost bezuspešno jer se niko nije javljao na telefon na bazenu, za koji smo danas saznali da uopšte još uvek nije povezan. Takođe smo pokušali danas (petak) oko 10 časova da pozovemo i Halu sportova ali takođe bezuspešno.

Postavlja se pitanje zašto Kulturno-sportski centar Požarevac nije obavestio (sve) medije o današnjem otvaranju bazena i besplatnim ulazom kako bi od sutra startovala uspešna sezona.

Na facebook stranici Kulturno-sportskog centra podeljeno je obaveštenje sa privatnog profila koje prenosimo u celosti:

“Pošto vidim da nisu objavljene uopšte nikakve informacije ovde od zaduženih za bazen, evo ja ću iz hale, čisto da ih nije bilo… Bazen je dasnas otvoren i ulaz je besplatan. Temperatura vode je oko 22 stepena, znači još uvek samo za hrabre i veoma oprezno, jer je ptimalna temperatura za plivanje 25 stepeni, a za duže pasivno zadržavanje i za malu decu 28-30. Znači, pokvasite se pre ulaska u vodu, a svakako ne ulazite sa punim stomakom, odnosno odmah nakon jela. Od sutra ide redovno kupanje, karta je sa bar kodom, služi samo za jedan ulaz i košta 150 dinara. Broj na bazenu je 555-057, koji trenutno još nije povezan, ali svakako će biti uskoro, tako da ne zovete na broj hale sportova jer su tu samo radnici koji su zaduženi za halu, pa vam ne mogu dati prave informacije. Nadam se da sam bila korisna.”

bazen facebook

 

7 KOMENTARA

  1. Pa normalno, ne rade ništa, prima se državna plata. Mogli su da obaveste da se otvara ja nikako nisam ovih dana isto mogao da saznam

  2. Mogli bi i da podele neku kartu ništa ih ne košta i ovako ćemo tamo celo leto i da pijemo kafu, sokove a lep gest bi bio

  3. Izgleda da treba iz opstine da podviknu na njih da se uozbilje malo, jer je sadašnja vlast uspela da dovede u red i gore od njih… samo oštro!

KOMENTARIŠI