NEOBIČAN UDES U POŽAREVCU: „Reno“ udario u „zastavu“, a ona u biciklistu?

NEOBIČAN UDES U POŽAREVCU: „Reno“ udario u „zastavu“, a ona u biciklistu?

Posle sudara u Požarevcu bicikl završio smrskan pod točkovima auta, dok je biciklista pao malo dalje i za dlaku izbegao kobne povrede

Foto: Urban City / B.P. // Ilustracija

U centru Požarevca u sredu se dogodio neobičan saobraćajni udes, u kojem je jedan auto udario u drugi, a ovaj, potom, u biciklistu, koji je jedini povređen i prevezen u Opštu bolnicu.

Do udesa je došlo na parkingu ispred Centra za kulturu, kada je A.J. (39), vozač putničkog auta “zastava 128 “, pokušao da se parkira. Međutim, tada ga je otpozadi udarilo vozilo “reno megan” kojim je upravljao D.M. (21), pa je “zastava” naglo krenula napred i prednjim delom udarila u biciklistu koji se upravo uključivao u saobraćaj.

Od siline udara, biciklista Milan Milenković (40), radnik JKP “Komunalne službe”, pao je na beton. Bicikl je završio pod prednjim točkovima “zastave”, ali je radnik, na sreću, pao malo dalje i izbegao gaženje. Odmah su mu pritrčali prolaznici, pa ga je ubrzo, okrvavljenog i dezorijentisanog, odvezla Hitna pomoć. Tačan uzrok ovog nesvakidašnjeg udesa znaće se po okončanju istrage, koja je u toku.

KOMENTARIŠI