Foto: Urban City

Stari Kostolac dobio je nov asfaltni sloj u dužini od 1500 metara. Tokom 2017. godine se očekuje nastavak radova (trotoari i nastavak asfaltiranja) na ovoj lokaciji što najviše zavisi od saradnje sa EPS-om.

Foto: Urban City

Pored Starog Kostolca završeni su radovi (dve ulice) u Klenovniku u vrednosti od 8 miliona dinara, u Ostrovu su radovi u toku u vrednosti od 4 miliona dinara, dok će u Petki tek početi radovi u vrednosti od 5 miliona dinara za dve ulice.

Foto: Urban City

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović napomenuo je još jednom da je teritorija Požarevca jedno veliko gradilište, a naročito da se u sve radove na samoj teritoriji Gradske opštine Kostolac ulaže ukupno 60 miliona dinara.

Foto: Urban City

Planira se da se na teritoriji Grada Požarevca u izgradnju puteva uloži ukupno oko 600 miliona dinara (zajedno sa EPS-om), a od toga je Grad Požarevac odvojio oko 300 miliona dinara.

Na teritoriji Grada Požarevca će ukupno biti urađeno oko 40km puteva, što predstavlja skoro 10% od ukupne revitalizacije putne infrastrukture za teritoriju cele Srbije.

KOMENTARIŠI