Nova podela auto sedišta u opštini Malo Crniće

Nova podela auto sedišta u opštini Malo Crniće

Foto: A.K. // ilustracija, arhiva

U opštini Malo Crniće organizovana je još jedna podela dečijih auto sedišta.

Predsednik opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević najpre je prisutnim roditeljima čestitao na prinovama i naglasio da će praksa dodele auto sedišta biti nastavljena i u narednom periodu.

“Mi to zajedno sa Savetom bezbednosti u saobraćaju činimo tako, što vam darujemo sedišta za bebe, jer pre svega moraju biti dobro zaštićena u saobraćaju. Zato mi preuzimamo niz aktivnosti u vezi njihove zaštite i vaše sigurnosti, a obezbeđivanje sedišta je jedna od njih. Roditelji koji danas nisu prisutni, verovatno imaju velik razlog za nedolazak. Mišljenja sam da je bezbednost dece najvažnija i na uvek na prvom mestu. Ova sedišta koja ćemo podeliti su kvalitetnija i trajaće jedan duži vremenski period, nego do sada, rekao je između ostalog Antonijević.

Foto: A.K. / arhiva, ilustracija

“Moj apel, dragi roditelji je uvek isti. Ponašajte se odgovorno, kao što ste to i do sada činili. Pomoć i saradnja od strane lokalne samouprave, nikada, ali baš nikada neće izostati. Čestitam vam još jednom na proširenju porodice, jer u našoj Opštini i celom Braničevskom okrugu, Bela kuga sve više se širi”, rekao je još predsednik opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević.

Podeli auto sedišta prisustvovali su i predsednica Skupštine opštine Goranka Stević, , pomoćnik predsednika Opštine Toplica Đorđević, zamenik načelnika Opštinske uprave Dragan Mitić.


Ovaj tekst objavljen je osnovu projekta o sufinansiranju medijskih sadržaja opštine Malo Crniće pod nazivom “Malo Crniće za ponos 2022”. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

KOMENTARIŠI