NOVA STOLARIJA OSNOVNE ŠKOLE U KOSTOLCU

NOVA STOLARIJA OSNOVNE ŠKOLE U KOSTOLCU

U prvoj fazi je zamenjeno 50 prozora na učionicama i dnevnom boravku, u drugoj biće zamenjeno još 50 prozora u upravnom delu zgrade a u trećoj fazi još 12 prozora u trpezariji.

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović, sa saradnicima među kojima je bio i predsednik Gradske opštine Kostolac Ivan Savić, posetio je radove u Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ u Kostolcu gde je u toku investicija vredna preko 3 miliona dinara koja je namenjena za zamenu stolarije. Sredstva za ovu namenu obezbeđena su iz budžeta grada Požarevca.

kostolac_3Prema planu za ovu namenu bilo je opredeljeno preko 5 miliona dinara ali je javnom nabavkom izabran ponuđač koji je dao najpovoljniju cenu tako da je ostatak para vraćen u gradski budžet. Radovi se izvode u tri faze. U prvoj fazi je zamenjeno 50 prozora na učionicama i dnevnom boravku, u drugoj biće zamenjeno još 50 prozora u upravnom delu zgrade a u trećoj fazi još 12 prozora u trpezariji.

kostolac_4Prilikom posete, gradonačelnik Spasović je izrazio zadovoljstvo realizacijom ove investicije i angažovanjem direktora i rukovodstva škole u cilju završetka radova.

kostolac_2

KOMENTARIŠI