Foto: Urban City // B.P. / ilustracija

Nedavno su počeli radovi na uređenju Sportsko – rekreativnog centra „Topoljar“, kao i na rekonstrukciji sportskih terena za male sportove na potezu iza Sportske hale u Kostolcu.

Kostolački sportski tereni dobiće novu sintetičku multifunkcionalnu podlogu od masivnih EPDM granula i poluiretanskog veziva ukupne debljine 10 mm. Polytan tartan sportska podloga otporna je na UV zračenje i postojana na atmosferske prilike.

Zahvaljujući Vladi Republike Srbije i Gradu Požarevcu, za ugradnju tartan podloge izdvojena su sredstva u iznosu od 5 miliona dinara, a radove izvodi „Pejkom“ doo iz Beograda.

Na Sportsko – rekreativnom centru „Topoljar“ izvode se i radovi na zameni starog i dotrajalog dečijeg mobilijara i postavljanju novog. Na podlozi od gumenih ploča biće postavljeni novi i moderni rekviziti i to tri vrteške, tri ljuljaške sa korpom, tri klackalice, kao i svetleća njihalica i tri gumene bubamare. Izvođač ovih radova je takođe preduzeće „Pejkom“ doo Beograd, a za ovu namenu zahvaljujući Gradu Požarevcu iz budžeta Gradske opštine Kostolac  zdvojena su sredstva u iznosu od oko 3,5 miliona dinara.

KOMENTARIŠI