Novi-stari teren za basket u Požarevcu

Novi-stari teren za basket u Požarevcu

Foto: Urban City // I.P.

Novi-stari teren za basket u stambenom bloku- potez ulica Moše Pijade i Dositejeve, rekonstrukcija je završena, gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović sa saradnicima danas je obišao ovaj teren.

,,Nekada je ovde bilo igralište, koje je bilo u zaista jako lošem stanju, odradjenu su trenutno radovi i završeni na rekonstrukciji basket terena, terena koji je nekada bio veoma poznat u ovom kraju i u celom gradu u kom se nekad igrao najbolji basket.

-Vrednost radova je 1.700.000,00 dinara i kao što možete videti dobili smo jedan teren koji je zaista lep, naglasio je gradonačelnik.

Foto: Urban City // I.P.

-Moram da kažem da su gradjani oduševljeni, a što je najvažnije oduševljena su naša deca i već posle puštanja terena u rad mi ovde imamo mnogo dece koja dolaze da igraju basket.
Ono što zelim da naglasim je da želimo da odradimo rekonstrukciju i drugih igrališta na teritoriji Grada Pozarevca, na teritoriji gradske Opštine Kostolac i na teritoriji seoskih mesnih zajednica i naravno da odradimo i rekonstrukciju, ali i tamo gde postoje nove lokacije da izgradimo nova igrališta, rekao je još Pavlović.

-Što se tiče trenutno ove lokacije mi smo samo, moram reći završili samo jednu fazu naših radova, najkasnije sledeće godine, a po odradjenom projektu odradićemo ovde i jedno malo igralište za mališane manjeg uzrasta, znači imaćemo ovde još jedno manje dečije igralište u ovom bloku i oplemenićemo ceo ovaj prostor”,  izjavio je Saša Pavlović, gradonačelnik Grada Požarevca.

1 KOMENTAR

  1. Pohvale za Opštinu. Samo, da li znaju da stanari okolnih zgrada sada uopšte ne mogu spavati, da se i posle ponoći igra košarka. Jednom rečju, nema spavanja.

KOMENTARIŠI