Foto: Urban City / B.P.

Muzička škola „Stevan Mokranjac“ iz Požarevca planira bogat koncertni program u drugoj polovini decembra.

Program počinje sa koncertom pijanista Šandorov – Nikolić 21. decembra sa početkom u 12 sati. Zatim sledi 22. decembra novogodošnji koncert solo pevača od 19 sati. Koncert harmonikaša i pripremnog razreda učenika muzičke škole biće održan 23. decembra u 19 sati. Novogodišnji koncert kamerne muzike je zakazan za 27. decembar sa početkom u 17 sati. Tradicionalni novogodišnji koncert učenika muzičke škole biće održan u četvrtak 29. decembra sa početkom u 19 sati. Program koncerta će biti šarolik, pretežno usmeren na popularnu muziku u skadu sa prazničnom atmosferom. Koncerti u Požarevcu će se održavati u koncertnoj sali muzičke škole, a ulaz će biti slobodan. 

Novogodišnje koncerte će takođe biti održani i u ostalim školama po sledećem rasporedu: novogodišnji koncert u Kostolcu 27. decembra od 19 sati u sali Centra za kulturu Kostolac, u Malom Crniću 28. decembra u sali Centra za kulturu Malo Crniće, sa početkom u 17 sati, a ulaz će biti slobodan.

Takođe, u ponedeljak 26. decembra novogodišnji koncert učenika muzičke škole održaće se i u Velikom Gradištu od 16h. Кoncert će se održati u sali gimnazije, a ulaz će biti slobodan. Istog dana ćemo održati i koncert u Kučevu od 17 sati u holu Centra za kulturu Kučevo.

KOMENTARIŠI