NZS Požarevac: Uručenje sertifikata polaznicima informatičke obuke prema ECDL standardu

NZS Požarevac: Uručenje sertifikata polaznicima informatičke obuke prema ECDL standardu

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Požarevac će 16.03.2017. u saradnji sa Tehničkom školom „ Nikola Tesla“ u Kostolcu, organizovati svečano uručenje sertifikata polaznicima, koji su uspešno završili osnovnu informatičku obuku prema ECDL standardu. Dodela sertifikata će se održati u u prostorijama Tehničke škole „ Nikola Tesla“ u Kostolcu, ul. Bože Dimitrijevića bb, u 12.00 sati.

Nacionalna služba za zapošljavanje je prethodne godine započela novi ciklus obuka čije se izvođenje finansira iz sredstava Evropske unije, kroz projekat „EU pomoć teže zapošljivim grupama“.

Polaznici ove obuke su osobe sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, ispostave u Kostolcu. Kandidati su osobe koje su na evidenciji duže od dvanaest meseci, lica Romske nacionalnosti i mlađi od 30 godina. Ovu obuku je uspešno završilo 8 polaznika.

Polaznicima obuke će sertifikate uručiti direktor Tehničke škole „Nikola Tesla“ u Kostolcu dr Goran Nestorović sa saradnicima i direktorka NSZ Filijale u Požarevcu Sonja Mirić sa saradnicima.

KOMENTARIŠI