Dalibor Simijonović (33) iz Smedereva prvo je nožem ubio nevenčanu i trudnu suprugu Aleksandru Vasić (30) i njenu majku Milenu (58), a potom zapalio kuću i ubio se ubodom nožem u stomak.

U Više tužilaštvo u Smederevu stigli su obdukcioni nalazi tri tela iz požara u porodičnoj kući u Gogoljevoj ulici u tom gradu, prenosi portal Podunavlje.info.

Mlađa ženska osoba, Aleksandra, stradala je, prema nalazima obdukcije, od dva uboda nožem, od kojih je bio smrtonosan onaj u vrat.

Obdukcija je potvrdila i da je bila u drugom stanju.

Starija ženska osoba je pretrpela jedan ubod nožem u predelu ramena, ali joj je, s obzirom na dužinu sečiva noža od oko 30 centimetara, tim ubodom naneta smrtonosna rana jer joj je bilo probijeno i plućno krilo.

Muškarac je stradao od jednog uboda u predelu stomaka, kojim je presečena stomačna aorta, a ubod odgovara samoubilačkom. Sve troje su iskrvarili do smrti.

Tužilaštvo još uvek sve tri osobe zvanično vodi kao nepoznate, jer nisu stigli rezultati DNK analize.

Podsetimo, požar u kome su prošle srede izgorela tela Milene i njene trudne ćerke Aleksandre Vasić, sudeći po iskazima i saznanjima do kojih je došla istraga, bio je deo jezivog plana Dalibora Simijonovića (33), koji je i sam izgoreo nakon što je ubio žene i sebi naneo smrtonosnu povredu.

Bio u zatvoru zbog pokušaja ubistva

Dalibor Simijonović je, kako je objavilo Podunavlje.info, već bio osuđivan za pokušaj ubistva bivše tašte, zbog čega je bio u zatvoru. Međutim, izašao je iz zatvora nakon amnestije 2012. godine.

KOMENTARIŠI