Obilazak radova u ulicama Davorjanka Paunović, Lenjinova, Takovska i Voje Dulića

Obilazak radova u ulicama Davorjanka Paunović, Lenjinova, Takovska i Voje Dulića

Članovi Gradskog veća, Dalibor Miljković zadužen za komunalnu infrastrukturu i Mlađan Nikolić član veća čiji su resori mesne zajednice obišli su radove u ulici Davorjanke Paunović i na raskrsnici Lenjinove, Takovske i Voje Dulića.

Radovi u ulici Davorjanke Paunović iznose 10.807.901 dinar izvođač radova je PZP Požarevac.

ZIK_0379-min

U okviru ovih radova izvršena je izmena podzemnih instalacija i građenje betonskih objekata JP Toplifikacija i ED Požarevac kao i uklanjanje bespravno privremeno podignutih objekata (garaža) sa platoa. Popločane su staze kod muzeja i ostaje još da se asfaltira i poploča ostatak ulice. Takođe na ovom mestu je od podzemnih radova izvedeno odvajanje kišne i fekalne kanalizacije koja nije urađena godinama unazad.

Dalibor Miljković je još istakao da su u toku radovi na rehabilitaciji, obnavljanju, zameni i ojačavanju dotrajalog kolovoza i trotoara, proširenja i uređenja rasČlan Gradskog veća zadužen za komunalnu infrastrukturu krsnice ulica Takovska, Lenjinova i Voje Duluića, za ove namene izdvojeno je 14.494.210 dinara, rok za završetak radova je 30 dana a radovi su otpočeli da se izvode 17. jula.

U okviru ovih radova izvršiće se zamena podzemnih instalacija i građenje betonskih podzemnih objekata JP Toplifikacija.

Član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice Mlađan Nikolić je ovom prilikom rekao da ova gradska vlast radi ono što je i obećala a to je da će u svakoj mesnoj zajednici bez obzira da li je reč o gradskim, seoskim ili iz Gradske opštine Kostolac biti investicija.

„Trenutno se izvode radovi u MZ Bulevar koje smo i obišli, to je centralna gradska mesna zajednica i ove ulice koriste svi požarevljani i brojni putnici koji dolaze iz drugih krajeva našeg okruga ali i iz čitave Srbije, stoga molim građane da koriste alternativne putne pravce kako bi se izbegle saobraćajne gužve i apelujem na vozače da ne parkiraju svoja vozila u zoni izvođenja radova.“ zaključio je Nikolić.

 

KOMENTARIŠI