Oblačno i toplo u Požarevcu, a ovako će biti narednih dana

Oblačno i toplo u Požarevcu, a ovako će biti narednih dana

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i toplo, na jugu i istoku uglavnom suvo, u ostalim krajevima ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom, na visokim planinama sa snegom

Foto: Urban City, 10.12.2017.

Duvaće slab i umeren u planinama povremeno jak zapadni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od 0 do 5, najviša dnevna od 11 do 14 stepeni.

U Požarevcu će biti umereno do potpuno oblačno i toplo. Tokom dana moguća je kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 2, najviša dnevna oko 11 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u petak će biti umereno do potpuno oblacno i toplo, ponegde sa slabom kišom uglavnom u severnim i centralnim predelima.

U subotu oblačno, u većem delu hladnije, mestimično sa kišom na planinama sa snegom, samo će se na jugoistoku pre podne zadržati suvo i toplo. Oba dana ce biti vetrovito sa umerenim i jakim, u petak uglavnom juznim, u subotu u većini krajeva severnim i severozapanim vetrom.

U nedelju oblačno i hladno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i susnežicom, na jugu i u planinskim predelima sa snegom. Severozapadni vetar u slabljenju.

U ostalim danima do kraja perioda u većini krajeva suvo i hladno uz provejavanje snega uglavnom u planinskim predelima i temperaturom ispod prosečnih vrednosti.

KOMENTARIŠI