Oborila Ginisov rekord, podrignula jačinom od 107,3 decibela

Oborila Ginisov rekord, podrignula jačinom od 107,3 decibela

Foto: Guinness World Records

Jedna Amerikanka je nedavno postavila novi svetski i ginisov rekord za najglasnije podrigivanje u ženskoj konkurenciji podrigivanjem od 107,3 ​​decibela.

Prethodni Ginisov rekord za najglasnije podrigivanje žene datira iz 2009. godine kada je Elisa Kanjoni iz Italije uspela da podrigne 107 decibela.

Bilo je to impresivno dostignuće, ali sada je njen rekord istorija. Kimberli „Kimikola“ Vinter, mlada žena iz Merilenda koja je savladala veštinu podrigivanja, nedavno je posetila „mrtvu sobu“ na iHeartRadio-u gde je uspela da pusti monstruozno glasno podrigivanje koje je nadmašilo Kanjonijev rekord za 0,3 decibela.

Pre svog istorijskog pokušaja, Kimikola je pripremila svoje telo doručkom i ispijanjem kafe i piva. Isprobana i istinita kombinacija je očigledno odigrala prilično veliku ulogu u obaranju rekorda starog 14 godina.

Kimberli je za Ginisove rekorde rekla da poseduje ovaj dar glasnog podrigivanja od detinjstva i da od tada teroriše svoju porodicu glasnim podrigivanjem. Navikli su se na to tokom godina, ali ponekad je i dalje zamole da ne podriguje. Zanimljivo je da je Kimberlina mlađa sestra i sama obećavajući podrigivac.

Pre svog uspešnog pokušaja, Kimikola je provela nedelje eksperimentišući sa raznim namirnicama i pićima kako bi utvrdila koje joj je pomoglo da podrigne najglasnije. Pre svog uspešnog pokušaja, Kimikola je provela nedelje eksperimentišući sa raznim namirnicama i pićima kako bi utvrdila koje joj je pomoglo da podrigne najglasnije.

Čini se da začinjena hrana, soda i alkohol čine čuda, ali svetski rekorder priznaje da ponekad čak i „malo vode“ deluje. Ponekad podrigivanje jednostavno dođe niotkuda kaže Kimberli.

Kimberli je rekla da je shvatila da je njeno podrigivanje neobično glasno pre nekoliko godina, kada je izbačen iz bara jer je podrignuo preglasno. Ona je godinama zabavljala svoje prijatelje svojim bizarnim talentom, a zahvaljujući društvenim mrežama, uspela je da izgradi dobfu bazu fanova na društvenim mreža.

Na TikTok-u, gde ide pod imenom Kimicola, ima hiljade fanova koji jednostavno vole njeno glasno podrigivanje.

U muškoj konkurenciji podrigivanja pre nekoliko godina, jedan Australijanac uspeo je da obori deceniju star Ginisov rekord podrigujući zabeleženih 112,7 decibela. To je glasnije od motocikla pri punom gasu.

KOMENTARIŠI