Očitavanje SVIH vodomera u Klenovniku 3. i 4. maja

Očitavanje SVIH vodomera u Klenovniku 3. i 4. maja

Obaveštavju se meštani sela Klenovnik da će se u dane 3. i 4. maja 2018. godine, u periodu od 7 – 15 časova očitavati SVI vodomeri u domaćinstvima na teritoriji sela Klenovnik

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski na sastanku sa direktorom JKP „Vodovod i kanalizacija Požarevac“ g. Vladimirom Stojimirovićem razgovarao je o problemu neredovnog očitavanja vodomera koji imaju potrošači Klenovnika, kao i o reprogramiranju duga koji imaju pojedini potrošači.

Foto: Gradska opština Kostolac

Postignut je dogovor pa se s tim u vezi izdaje sledeće obaveštenje:

Obaveštavju se meštani sela Klenovnik da će se u dane 3. i 4. maja 2018. godine, u periodu od 7 – 15 časova očitavati SVI vodomeri u domaćinstvima na teritoriji sela Klenovnik kako bi se utvrdilo trenutno stanje vodomera.

Po očitavanju vodomera pristupiće se zaključivanju ugovora za samočitače između vlasnika svih domaćinstava sa JKP „Vodovod i kanalizacija Požarevac“, čime bi se ubuduće izbegli problemi sa neredovnim i netačnim očitavanjem vodomera.

Pozivaju se svi meštani sela Klenovnik koji su od JKP „Vodovod i kanalizacija Požarevac“, dobili opomenu pred utuženje za neizmireni dug, da se sa opomenama jave predsedniku Saveta MZ Klenovnik Bobanu Ognjanoviću radi zaključenja sporazuma o reprogramu duga (na 3, 6 ili 12 meseci), čime će se izbeći plaćanje troškova izvršitelja, a što je u interesu vlasnika domaćinstava kao korisnika usluga.

Kontakt telefon Bobana Ognjanovića je 062/ 88 658 11.

KOMENTARIŠI