ODLUKA ZBOG NEREGULARNOSTI: Kompanija NIS obustavila glasanje za projekte u Požarevcu

ODLUKA ZBOG NEREGULARNOSTI: Kompanija NIS obustavila glasanje za projekte u Požarevcu

Prema odluci kompanije NIS, građani Požarevca obustavili su glasanje za projekte koji treba da se realizuju u Požarevcu, u okviru programa „Zajednici zajedno 2018“

Prema odluci kompanije NIS, građani Požarevca obustavili su glasanje za projekte koji treba da se realizuju u Požarevcu, u okviru programa „Zajednici zajedno 2018“. Požarevljani su glasali za jedan od četiri projekta: postavljanje veštačke stene u fiskulturnoj sali OŠ“Kralj Aleksandar Prvi”, obnova košarkaškog terena u OŠ “Jovan Cvijić”, ugradnja parketa u Tehničkoj školi “Nikola Tesla“ i postavljanje sportske podloge i novog terena u Kulturno-sportskom centru „Požarevac“, pišu Novosti.

Glasanje se sprovodilo u 12 gradova Srbije, za projekte koje bi građani želeli da se realizuju u njihovim sredinama, ali je obustavljeno zbog uočenih nepravilnosti. -U želji da otkloni svaku sumnju u izbor projekata koji će doprineti razvoju 12 lokalnih zajednica širom Srbije, NIS je rešio da obustavi glasanje i poništi rezultate.
U skladu sa ovom odlukom, o finalnom izboru projekata koji će biti realizovani odlučiće komisija koju će činiti predstavnici kompanije NIS i lokalnih zajednica učesnica programa – navodi se u saopštenju NIS-a. Ova kompanija je 12. oktobra pozvala na glasanje za projekte građane iz Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Pančeva, Požarevca, Kikinde, Zrenjanina, Kanjiže, Srbobrana, Žitišta i Novog Bečeja.
 
Zbog uočenih nepravilnosti, glasanje je prekinuto pre isteka vremena, a odluka o odabranim projektima biće saopštena na sajtu NIS-a.

KOMENTARIŠI