Održan skup „20 najuspešnijih privrednika opštine Petrovac na Mlavi“

Održan skup „20 najuspešnijih privrednika opštine Petrovac na Mlavi“

U petak, 4. oktobra je u maloj sali restorana „Olimpik“ u Leskovcu, održan skup “ 20 najuspešnijih privrednika opštine Petrovac na Mlavi“.

Događaj je organizovala lokalna samouprava uz podršku resornih Ministarstava, partnera i prijatelja opštine Petrovac na Mlavi. Program skupa i teme bile su namenjene kompanijama koje svoje poslovanje obavljaju na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi kao i uspešnim poljoprivrednim proizvođačima i zadrugarima. Skupu su prisustvovali predstavnici Ministarstva privrede, pomoćnik Ministra privrede Katarina Obradović Jovanović, direktorka Uprave za agrarna plaćanja Biljana Petrović sa saradnicima, profesor dr Mile Samardžić ispred Instituta za razvojne politike kao i drugi eminentni gosti iz privrednog sektora. Ispred lokalne samouprave prisutnima se obratio zamenik predsednika opštine Petrovac na Mlavi, Goran Ristić.

Cilj organizovanja skupa bio je predstavljanje kompanija, privrednih subjekata, kako prisutnima, tako i širem auditorijumu radi unapređenja poslovanja, ostvarivanja međusobne saradnje samih kompanija, upoznavanje kompanija sa aktuelnim programima podrške resornih Ministarstava, upoznavanja predstavnika opštine sa eventualnim problemima, gde bi opština Petrovac na Mlavi mogla da pomogne i pruži podršku kompanijama koje posluju na njenoj teritoriji.

KOMENTARIŠI