U Biblioteci u Kostolcu, Ogranku Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ Požarevac, u četvrtak, 17. marta 2022. godine, održano je predstavljanje knjige „Život sa krunom“.

O knjizi su govorile: Nevena Živanović, autorka, Biljana Alavanja, izdavač i Olivera Hajrović, specijalista medicinske psihologije i pisac iz Kostolca.

Medijator večeri bila je Renata Minić, diplomirani bibliotekar savetnik. Delove iz knjige čitala je Marija Milovanović, knjižničarka.

O autorki

Autorka Nevena Živanović, rođena je 1989. godine u Požarevcu. Odrasla je u selu Petka, gde je i završila prva četiri razreda Osnovne škole, da bi zatim školovanje nastavila u Kostolcu. Trenutno je apsolvent Pravnog fakulteta u Novom Sadu. Uređivala je poznati blog “Fashion with smile” i zbog svojih stajlinga dobila je pohvalu poznatog italijanskog brenda Marina Galanti, ali je blog ugasila zbog zdravstvenih razloga.

Period koji je bila prinuđena da provede u krevetu, zbog teže bolesti, iskoristila je da počne sa pisanjem svojih misli na Instagramu, gde dobija veliki broj čitalaca i pratilaca. Ova knjiga je njena pobeda zdravlja. Njena kruna.

KOMENTARIŠI