Opštinama koje pošalju najviše fiskalnih računa stiže nagrada! GOLUBAC 4. U SRBIJI...

Opštinama koje pošalju najviše fiskalnih računa stiže nagrada! GOLUBAC 4. U SRBIJI TRENUTNO!

Dvanaest gradova koji skupe i pošalju najviše fiskalnih računa u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobiće zone besplatnog interneta.

Ovim će se nagraditi najaktivnije lokalne zajednice, a trenutno prva na listi je Bela Palanka, dok za njom slede Dimitrovgrad, Bela Crkva, Golubac, Plandište, Sečanj, beogradske opštine Rakovica i Mladenovac, kao i Prokuplje, Bosilegrad i Titel.

Predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković kaže da ga raduje što se njegova opština nalazi na prvom mestu po broju poslatih fiskalnih računa.

“Ovo je odlična akcija Ministarstva u borbi protiv sive ekonomije, ali je i dobar pokazatelj da su Belopalančani savesni i odgovorni građani, ali pre svega svesni da se novac od plaćenog poreza vraća njima i ulaže u razvoj lokalne zajednice”, navodi predsednik opštine.

Broj koverti koje stignu računa se proporcionalno prema broju žitelja opštine.

Podsetimo, interesovanje za ovu nagradnu igru je toliko da su građani počeli da prodaju fiskalne račune preko interneta, poklanjaju račune kao rođendanski poklon, ali su se pojavili i tapkaroši koji koverte, koje su inače besplatne po poštama, prodaju za 50 do 100 dinara po komadu. Takođe, morao je da bude ograničen broj besplatnih koverti, jer su u prvih nekoliko dana razgrabljene po poštama.

KOMENTARIŠI