OJT Požarevac je Osnovnom sudu u Požarevcu dana 04.07.2018. godine podneo optužni predlog protiv M.S. iz Požarevca zbog krivičnog dela Nedozvoljene polne radnje.

U navedenom Optužnom predlogu predloženo je produženje pritvora u kome se okrivljeni nalazi od 07. maja 2018. godine, kao i da se istom izrekne jedinstvena kazna zatvora u trajanju od 3 godine i 10 meseci kao i mera bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnim oštećenim u trajanju od 3 godine.

Okrivljeni je dvojici maloletnih oštećenih, koji su učenici srednje škole, izdavao u zakup sobu na spratu svoje porodične kuće i sa ocem, odnosno bratom maloletnih oštećenih je imao dogovor da se brine o njima, te iako je znao da su isti stari 14 godina, kao i da su mu povereni na staranje, u više navrata vršio nedozvoljene polne radnje nad njima.

Prema navodima krivične prijave, on je pred njima skinuo donji veš i tražio da ga dodiruju po genitalijama, predlažući da to isto i on njima uradi.

Zgranuti dečaci odmah su izašli iz kuće i ovaj slučaj prijavili policiji. Prilikom pretresa kuće osumnjičenog, zaplenjen je njegov kompjuter sa dečjom pornografijom.

KOMENTARIŠI