Opštinski odbor Srpske napredne stranke Malo Crniće najoštrije osuđuje vandalski čin upada dela opozicije „Jedan od pet miliona“ u prostorije RTS-a i uništavanje imovine građana Srbije. Upotrebom sile i vršenja pritiska na novinare ,samo zato što po mišljenju pojedinaca to nije objektivno izveštavanje, šaljemo veoma ružnu sliku u svet. Takođe, najoštrije osuđujemo opsadu zgrade predsedništva, jer je očigledno zavladala panika u redovima Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, jer im je podrška građana iz dana u dan sve manja. Nije slučajno da se to dešavalo baš na dan kada smo trebali da se setimo stravičnog progona našeg naroda sa Kosova i Metohije 2004. godine. Umesto sećanja imali smo slike napada na policijske službenike i povredama koje im nanose vandali nahuškani politikom onih kojima je vlast najbitnija, a Srbija im je na zadnjem mestu.

Šaljemo jasnu poruku svima njima da se vlast dobija na izborima, a ne na ulici, jer je Srbija demokratska zemlja, ekonomski stabilna i nema političke nestabilnosti kakvom pojednici žele da je prikažu.

Želim da se zahvalim svim članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke koji su se u veoma kratkom roku okupili ispred stranačkih prostorija i na taj način pružili jasnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Republike Srbije i predsedniku SNS-a gospodinu Aleksandru Vučiću i politici koju sprovodi. Takođe od nadležnih oragana tražimo da u okviru svojih ovlašćenja adekvatno kazne počinioce i omoguće nesmetan rad novinara i normalno funkcionisanje države.

 

Predsednik OO SNS Malo Crniće,

Mališa Antonijević

KOMENTARIŠI