Aleksandar M. (31) i Dejan T. (37), obojica iz Požarevca, prvoostepeno su osuđeni pred Višim sudom u Požarevcu zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, piše DANAS.

Dejana T. je optužnica teretila da je u Smederevu preuzeo 45,5 grama amfetamina, a zatim ih u Požarevcu prodao Aleksandru M., koju je prethodno platio jednom smederevcu u iznosu od 100 evra, radi dalje preprodaje. Prilikom pretresa auta, droga je proonađena i zaplenjena. Aleksandrar M. je osuđen na tri godine zatvora za prodaju droge, a Dejan T. na godinu dana kućnog zatvora, jer mu je drogu dovezao iz Smedereva.

7 KOMENTARA

  1. Dejan Tomic i Aleksandar Milosavljev Grad Pozarevac i roditelji saznajte ,ko vam truje decu!
    Svaka cast organima.

  2. Deco cuvajte se? Zle cike? Koliko mozak moze da vam bude ispijen da tako nesto izjavite? Da nije te zlatne dece koja konzumiraju to, ne bi bilo ni ovih drugih koji prodaju. Prosto i jednostavno.
    Samo pogledajte nase mlade cime se bave i sta sve konzumiraju. Sigurno im te zle cike nisu gurale to ni u nos ni u usta. Mislite malo o tome.
    Kolika potraznja toliko prodavca. Ako mislite da je to sto su ovu dvojicu osudili i da je nesto postignuto, grdno ali grdno se varate. Oni su samo male ribe u velikom moru.

KOMENTARIŠI