Otkriveni novi detalji otmice i prebijanja mladića kod vikend naselja Vinci

Otkriveni novi detalji otmice i prebijanja mladića kod vikend naselja Vinci

Golubačka policija uhapsila je Branka S. (39), Jovana S. (21), Nebojšu M. (21) i Predraga P. (37) zbog sumnje da su pre desetak dana oteli i teško povredili S. M. (24) iz sela Zatonje.

Incident se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodio u vikend-naselju kod sela Vinci.

– Mladići, koji su bili pijani, oko ponoći su presreli i napali S. M., koga su prethodno pozvali telefonom da izađe iz svoje vikendice. Napali su ga i protiv njegove volje odveli do vikendice jednog od osumnjičenih, gde su ga tukli i razbili mu mobilni telefon – priča izvor Kurira iz istrage.

Kako sagovornik navodi, teror nad nesrećnim S. M. trajao je satima.

– Oni su ga posle tri sata zlostavljanja pustili, a mladić je od batina zadobio više povreda po glavi i telu. Pretpostavlja se da je motiv prebijanja i otmice mladića problem koji je on imao sa Jovanom S. Naime, Jovan je sada u vezi sa bivšom devojkom oštećenog S. M., pa je zbog neraščišćenih računa angažovao drugove koji su napali mladića i osvetili mu se – rekao je naš sagovornik.

Prema rečima našeg izvora, Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu osumnjičenima je odredilo zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu.

 

KOMENTARIŠI