Danas, 5. marta 2018. godine tačno u podne otvoren je Sajam zapošljavanja. Na sajmu su firme koje će biti deo požarevačkog STOP SHOP-a. Sajam je otvoren do 20 časova.

Foto: B.P.

Odmah nakon otvaranja veliki broj Požarevljana formirao je nekoliko kolona na štandovima gde su predavali svoje biografije potencijalnim budućim poslodavcima i raspitivali se o uslovima.

Foto: B.P.

Na samom početku svečanog otvaranja, gradonačelnik Požarevca Bane Spasović rekao je da sa velikim zadovoljstvom danas može reći da je sajam zapošljavanja deo obećanja lokalne samouprave, a to su prvih 300 radnih mesta.

Foto: B.P.

Spasović je još rekao da su danas u Požarevac došle kompanije koje cene poštenog i vrednog radnika, veruju u timski rad, a to su jedini uslovi koji treba da budu ispunjeni.

Sajam zapošljavanja STOP SHOP, Foto: B.P.

Politička pripadnost, kombinacije, veze, varijante, simpatisanje ovog i onog su prošlost u Požarevcu, a jedini uslov za dobijanje posla su sami kandidati, jer kompanije vrednuju stručnost, motivaciju i želju za radom rekao je još Spasović na otvaranju današnjeg Sajma zapošljavanja.

Gradonačelnik se ovom prilikom obratio i prisutnim poslodavcima kojima je rekao da je Grad Požarevac grad vrednih ljudi i radnika koji će poverenje vratiti, a budućim radnicima poručio da prema kompanijama budu iskreni i da budu lideri na svom radnom mestu.

Foto: B.P.

Neki konkursi za posao su već završeni, a te kompanije danas nisu došle na Sajam zapošljavanja jer su intervjue sa užim izborom budućih radnika već obavili. Najveće interesovanje bilo je za Sport Vision, LPP, CCC Shoes & Bags, kao i Trefolino u trenutku kada je Urban City fotografisao.

Foto: B.P.
Foto: B.P.
Foto: B.P.
Foto: B.P.

KOMENTARIŠI