DOZVOLJENA JE upotreba vode iz seoskog vodovoda naselja Carevac za piće i pripremu hrane, shodno Mišljenju  o zdravstvenoj bezbednosti  od 17.10.2018. godine Zavoda za javno zdravlje Požarevac  OBZIROM DA JE ZDRAVSTVENO BEZBEDNA (fizičko – hemijski i mikrobiloški ispravna) u skladu sa graničnim vrednostima propisanim Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Uzorak je uzet na mestu Osnovna škola – Carevac.

DOZVOLJENA JE upotreba vode iz seoskog vodovoda naselja Kumane za piće i pripremu hrane, shodno Mišljenju  o zdravstvenoj bezbednosti  od 17.10.2018. godine Zavoda za javno zdravlje Požarevac  OBZIROM DA JE ZDRAVSTVENO BEZBEDNA (fizičko – hemijski i mikrobiloški ispravna) u skladu sa graničnim vrednostima propisanim Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Uzorak je uzet na mestu – Destilerija.

DOZVOLJENA JE upotreba vode iz seoskog vodovoda naselja Srednjevo za piće i pripremu hrane, shodno Mišljenju  o zdravstvenoj bezbednosti od 17.10.2018. godine Zavoda za javno zdravlje Požarevac  OBZIROM DA JE ZDRAVSTVENO BEZBEDNA (fizičko – hemijski i mikrobiloški ispravna) u skladu sa graničnim vrednostima propisanim Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Uzorak je uzet na mestu Osnovna škola u Srednjevu.

KOMENTARIŠI