Ovo je spisak radnji koje od četvrtka počinju sa radom u požarevačkom...

Ovo je spisak radnji koje od četvrtka počinju sa radom u požarevačkom STOP SHOP-u

STOP SHOP u Požarevcu otvara svoja vrata u četvrtak, 19. aprila.

Foto: URBAN CITY

Austrijska kompanija IMMOFINANZ AG je sa svojim brendom STOP SHOP prisutna u 8 zemalja, na 68 lokacija, i sa površinom za iznajmljivanje od preko 460.000 m².

Podsećamo da je 21. novembra 2017. godine na prostoru nekadašnjih Litasovih garaža položen kamen temeljac Ritelj parka STOP SHOP.

STOP SHOP Ritejl park u Požarevcu nalazi se u ulici Đure đakovića BB sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i izlasku na autoput. Zbog lakog prilaza kolima kao i javnim prevozom, Ritejl park će biti idealno mesto za „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije gde mogu da pronađu sve što im je potrebno – kvalitetan šoping i dobru zabavu.

Prostire se na čak 7200 metara kvadratnih, 300 parking mesta, a procenjuje se da će podmiriti potrebe od oko 100.000 ljudi. Na samom početku STOP SHOP u Požarevcu imaće 16 radnji u kojima se očekuje da će se zaposliti do 300 Požarevljana i meštana Braničevskog okruga.

STOP SHOP u Požarevcu otvara svoja vrata u četvrtak, 19. aprila.

Ove radnje će biti dostupne:

Top Shop, Sinsay, CCC, Reserved, A’Roma – café, Trefolino, Lilly, N Sport, DM, Panter – menjačnica, Hedonizmus, Extreme sports, Deichmann, Takko (od maja), LC Waikiki, Planeta sport.

KOMENTARIŠI